Werken bij ons

Begeleider-teamlid

Wil je graag aan de slag als begeleider-teamlid bij De Wroeter? Hou dan zeker onze openstaande vacatures in de gaten op deze website en op de website van de VDAB.

Sollicitaties voor De Wroeter Activiteitenboerderij kunnen via e-mail gericht worden aan Bram Vanderzande, coördinator.
Sollicitaties voor De Wroeter Maatwerkbedrijf kunnen via e-mail gericht worden aan: Ilse VanspauwenDe Wroeter Maatwerkbedrijf heeft momenteel 2 openstaande vacatures:- begeleider hotel en fietscafé De Pastorie en jeugdherberg het Klokhuis- begeleider groenbeheer (zie onder)

Begeleider Hotel en fietscafé De Pastorie & jeugdverblijf het Klokhuis

Voorstelling van de organisatie:

De Wroeter Maatwerkbedrijf vzw is een duurzame en dynamische onderneming die zinvolle tewerkstelling en opleiding aanbiedt vanuit respect voor de gelijkwaardigheid en eigenheid van ieder mens. Met een hart voor mens en milieu bouwen we economische activiteiten uit

De Pastorie en Herberg Het Klokhuis, is een horeca-project van  De Wroeter Maatwerkbedrijf vzw, gelegen in Gors-Opleeuw, bij Borgloon, midden in hartje Haspengouw. Dankzij de uitbating van dit hotel, fietscafé en jeugdverblijf, kunnen mensen met verminderde kansen op de arbeidsmarkt een job vinden op maat, en worden zij waar mogelijk begeleid naar de reguliere sector.

Functiebeschrijving:

Als pedagogische begeleider-horeca ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse uitbating en het motiverend aansturen van de mensen in praktische horeca-taken:

- uitbaten van het fietsterras: terrasbediening en keukenwerking

- verzorgen van diner

- poetsen van kamers en verbruiksruimtes

Profiel:

Horeca-ervaring is een must!

Kunnen koken voor hotelgasten is een meerwaarde.

Pedagogische en sociale vaardigheden: je hebt ervaring in het aansturen van een groep én bent tevens een teamplayer.  Voeling met de doelgroep is een meerwaarde. 

Organisatievermogen: je kan goed  organiseren  met een accuraat oog voor kwaliteit en  efficiëntie.

Je bent bereid flexibel te werken ook in weekends en in functie van de drukte.

Fysiek: je beschikt over de fysieke competenties om dagelijks mee te werken in hogergenoemde activiteiten

Opleiding: geen specifieke vereisten

  

Aanbod:

Wij bieden jou:

  • - een tijdelijke deeltijdse werkplek 2.5/5de vanaf maart tot oktober, met mogelijkheid op verlenging

  • -verloning volgens baremaPC327 categorie 4 + maaltijdcheques + hospitalisatieverzekering (na 1 jaar dienst)

- Gelijke kansen: De Wroeter Maatwerkbedrijf vzw let als werkgever op het bevorderen van gelijke kansen bij aanwerving.  Kwaliteiten van mensen zijn belangrijker dan geslacht, leeftijd, seksuele geaardheid, handicap, etnische afkomst en nationaliteit.

 

Hoe solliciteren:

 

Vóór 21 februari 2021

Maatwerkbedrijf De Wroeter vzw

Tav: Ilse Vanspauwen

St.-Rochusstraat 8

3720 Kortessem

ilse.vanspauwen(at)dewroeter.be

Begeleider groenbeheer

Functiebeschrijving:


Je bent lid van het begeleidersteam van jouw afdeling en werkt nauw samen met jouw collegabegeleiders en de technisch verantwoordelijke. Je werkt onder leiding van het afdelingshoofd.Als begeleider van de afdeling ‘Groen’ word je uitgedaagd om dagelijks een team van een 5-talmedewerkers te begeleiden, en je werk optimaal te organiseren met oog voor kwaliteit op vlak vande sociale én economisch doelstelling. Jouw taken situeren zich binnen het groenonderhoud en ditvoor diverse opdrachtgevers.

Profiel:

Opleiding: je hebt een relevant bachelor diploma in kader van natuurbeheer en landschapswerken ofgelijkwaardig door ervaring.
Pedagogische en sociale vaardigheden: je hebt ervaring in het aansturen van een groep én benttevens een teamplayer.
Hanteren van machines: je kan vlot werken met bosmaaier, haagschaar, kettingzaag, …Organisatievermogen: je kan goed organiseren met een accuraat oog voor kwaliteit en efficiëntie.Je beschikt over logisch redeneervermogen en voldoende technisch inzicht om de voortgang van detaken systematisch op te volgen.
Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Aanbod

Wij bieden jou:
- Een voltijds vervangingscontract met onmiddellijke indiensttreding.- verloning volgens barema PC327 categorie 4 + maaltijdcheques + hospitalisatieverzekering(na 1 jaar dienst).

Hoe solliciteren:

Vóór 19 februari 2021Maatwerkbedrijf De Wroeter vzwTav: Ilse VanspauwenSt.-Rochusstraat 83720 Kortessemilse.vanspauwen(at)dewroeter.be

Met steun van

Vlaanderen
Welzijnszorg
VDAB
Provincie Limburg
Nationale Loterij
Leader
Koning Boudewijn Stichting
Herwin
De Werkplekarchitecten
ESF
Europese Unie
Kwaito
SOM
VAPH