Nieuws

 • ESF-project om brug te slaan met evenementensector

  15/12/2020

  Heel wat bedrijven willen voor een teambuilding, bezinningsweekend of vergader twee-daagse wel eens wat anders. De zoektocht naar authenticiteit is heel typerend voor deze tijd, ook voor bedrijven. Waarom niet eens samen prei oogsten in een maatwerkbedrijf ipv samen highland-games te spelen? Dit in combinatie met logeren in ons hotel De Pastorie? Om dit mogelijk te maken willen we samen met coöperatie 37° een brug slaan naar de evenementensector. Het ESF (Europees Sociaal Fonds) steunt ons met 7200€ om deze samenwerking vorm te geven. Het VCF (Vlaamse overheid) doet hier een gelijke bijdrage bovenop.

 • Bloemenpluktuin

  19/03/2021

  We beginnen vanaf dit jaar met een abonnement op een bloemenpluktuin. Goed voor de bijtjes, leuk in je huis en om écht goedgezind van te worden!

 • Zelfoogsttuin: nu inschrijven!

  19/03/2021

  Schrijf je nu in voor het nieuwe seizoen van onze zelfoogsttuin via zelfoogsttuin@dewroeter.be

 • Afhaal/take-away in Gors

  30/03/2021

  Vanaf 1/4 kun je op onze site in Gors-Opleeuw (Martinusstraat 34) terecht in ons fietscafé voor afhaal van koffie, appelsap, soep, croques...We zien jullie graag komen, op ma, di, do, vr, za van 11 tot 17u, op zondag tot 18u. Woensdag gesloten.

 • Koe-vert weer open vanaf 16/4

  30/03/2021

  Koe-vert opent haar deuren weer op vrijdag 16 april. Koe-vert zal alle dagen geopend zijn van 10u tot 18u. Volg Koe-vert op facebook & Instagram om op de hoogte te blijven van het lekkere aanbod.

Met steun van

Vlaanderen
Welzijnszorg
VDAB
Provincie Limburg
Nationale Loterij
Leader
Koning Boudewijn Stichting
Herwin
De Werkplekarchitecten
ESF
Europese Unie
Kwaito
SOM
VAPH