Werken bij ons

Vrijwilliger

Als vrijwilliger

Vrijwilligers zijn een onmisbare schakel in het De Wroeter-geheel. Sommige vrijwilligers werken tijdelijk mee, anderen zijn een langere periode actief in De Wroeter.

Vrijwilligers bij De Wroeter zetten zich onbezoldigd (of tegen een beperkte vrijwilligersvergoeding) in om samen met anderen iets zinvols te doen en hebben een groot hart voor alle mensen die in De Wroeter actief zijn. Hun aanwezigheid en inzet zijn een verrijking voor iedereen.


De Wroeter-vrijwilligers beschikken over voldoende maturiteit, stabiliteit en talenten om zelfstandig taken op zich te nemen. Ze kunnen immers geen beroep doen op persoonlijke begeleiding zoals voorzien voor deelnemers.

Vrijwilligers worden ingeschakeld naargelang de noden van het moment en naargelang hun persoonlijke interesses. Mogelijke taken zijn verkoop, inpakwerk, buitenwerk, vervoer, enz. Vrijwilligers zijn uiteraard verzekerd en werken op basis van een overeenkomst.

Voor ons zijn ze ONMISBAAR en we zijn heel erg dankbaar voor hun hulp. 

Wil je in De Wroeter Activiteitenboerderij vrijwilligerswerk doen, neem dan contact op met Lieve Vandenreyt - 011/37 64 47

Wil je in De Wroeter Maatwerkbedrijf vrijwilligerswerk doen, neem dan contact op met: els.carpentier(at)dewroeter.be - 011 37 52 92

Met steun van

Vlaanderen
Welzijnszorg
VDAB
Provincie Limburg
Nationale Loterij
Leader
Koning Boudewijn Stichting
Herwin
De Werkplekarchitecten
ESF
Europese Unie
Kwaito
SOM
VAPH
Fonds gezonde lucht, by Greenpeace
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland