Werken bij ons

Deelnemer bij Activiteitenboederij

Als deelnemer bij De Wroeter Activiteitenboerderij

Voor volwassen mannen en vrouwen met een zorgvraag, al dan niet met een erkenning als ‘persoon met een handicap’, biedt De Wroeter zinvolle arbeid of dag-ondersteuning aan in De Wroeter Activiteitenboerderij. Je kan bij ons terecht in de verschillende projecten (bakkerij, keuken, fruitverwerking, catering, buitenwerk,…) of op individuele werkposten in de gewone maatschappij in het kader van ‘Begeleid Werken’.

Er zijn verschillende mogelijkheden:
  • Je kan bij ons terecht met je persoonsvolgend budget dat je hebt gekregen van het Vlaams Agentschap Personen met een Handicap (VAPH)
  • Voor een beperkte ondersteuningsvraag kan je bij ons terecht in het kader van Arbeidszorg, RTH (Rechtstreeks Toegankelijke Hulp) of AMA (Arbeidsmatige Activiteiten)
  • Als medewerker art. 60 in ons restaurant ‘Den Davy’ in Greenville (Houthalen). Art 60 is een tijdelijk contract van meestal 1 tot max 2 jaar, afhankelijk van je leeftijd en je tewerkstellingsverleden. Het OCMW is werkgever. Personen die een uitkering genieten van het OCMW komen hiervoor in aanmerking. Zij kunnen zich best richten tot de tewerkstellingsdienst van het OCMW van Houthalen of OCMW van Zonhoven.
Wens je als deelnemer naar De Wroeter Activiteitenboerderij te komen? Neem dan contact op met onze pedagogisch verantwoordelijke, Carola Coenjaerts.

Download hier onze folder

Met steun van

Vlaanderen
Welzijnszorg
VDAB
Provincie Limburg
Nationale Loterij
Leader
Koning Boudewijn Stichting
Herwin
De Werkplekarchitecten
ESF
Europese Unie
Kwaito
SOM
VAPH