Bezoek ons

De Wroeter bezoeken


Je kunt De Wroeter Activiteitenboerderij (St Rochusstraat 6, 3470 Kortessem) in groep bezoeken (maximum 45 personen). Dat kan op donderdagen tussen 9u30 en 16u30 (niet in juli en augustus).

Het bezoek start met koffie, thee, De Wroeter-fruitsap en een gebak uit onze bakkerij. Vervolgens krijg je een toelichting over De Wroeter en een rondleiding door één van onze doelgroep-medewerkers langsheen de verschillende projecten. Je bezoekt de bakkerij (met o.a. de houtoven en de werkplaats), de inpakruimte, de keuken, de fruittuin, het groenteproject van het maatwerkbedrijf, de boerderijwinkel (namiddag), enz.

De prijs voor het bezoek bedraagt 7 €/per persoon. Gelieve minstens 2 weken voorafgaand aan het bezoek te reserveren via 011/37 64 47 of per e-mail.

Aansluitend op een bezoek kan je tussen 14u en 18u vrijblijvend onze winkel bezoeken. Daar vind je al onze producten. Meer informatie over onze winkel: klik hier.

Een bezoek aan De Wroeter Activiteitenboerderij kan ook gecombineerd worden met een warme maaltijd of een broodjesmaaltijd in de St. Rochusstraat (max. 30 personen). Voor meer info kan je terecht bij Jan Raymaekers, 011/37 64 47 of per e-mail.

De wegbeschrijving vind je hier.Landbouwbeleving op bio-boerderij De Wroeter.

Graag laten we je ook kennismaken met het leven zoals het is op bio-boerderij De Wroeter. Kom ruiken, voelen, proeven en kijken naar onze biologisch geteelde groenten en fruit. Luister naar het (bio)logisch verhaal van onze boerderij. We zetten onze deuren open voor groot en klein en willen zo de (bio-)consument en de (bio-)producent dichter bij elkaar brengen.

Een greep uit onze activiteiten voor scholen, verenigingen en bedrijven:
  • Via een educatief pad leren over biologische landbouw en natuur in het algemeen.
  • Op een speelse manier meer leren over groenten, fruit en kruiden (o.a. met voeldozen).
  • Meehelpen met de dagelijkse activiteiten op ons bedrijf.
  • Doe-activiteiten zoals zelf compost maken of een insectenhotel bouwen.
Neem voor reservatie of verdere informatie contact op met Katrien Kellens (0476172431)

Met steun van

Vlaanderen
Welzijnszorg
VDAB
Provincie Limburg
Nationale Loterij
Leader
Koning Boudewijn Stichting
Herwin
De Werkplekarchitecten
ESF
Europese Unie
Kwaito
SOM
VAPH
Fonds gezonde lucht, by Greenpeace
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland